STEMTECH MOGUĆNOSTI

Da li tražite priliku da zaradite dodatni novac, da počnete vaš posao od kuće ili da stvorite svetliju budućnost za vas i vaše voljene? Zainteresovani ste da unapredite vaš životni stil i da pomažete drugima?
Stemtech ne prodaje svoje proizvode u prodavnicama. Umesto toga, mi plaćamo nezavisne biznis partnere - ljude kao što si ti - da pomognu deliti naše proizvode i mogućnost za prihode sa drugima. Naš svetski biznis partner tim uključuje ljude iz svih sfera života - studente, doktore, penzionere i roditelje koji su kod kuće, da podjednako uživaju u prednostima Stemtech-ovih mogućnosti.

Mi pružamo našim biznis partnerima mogućnost da zarade preostali prihod i šansu da kreiraju budućnost sa više izbora, više slobode i više od stvari koje oni žele!

Vi ste u poslu za sebe ali ne i sami

Ne trebaju vam nikakve posebne veštine ili iskustvo da uspete u Stemtech-u, jer mi imamo širok spektar dostupnih profesionalnih marketing, i alata za obuku, kao i popuno osposobljene biznis partner servise, da podrže vaše napore. Dostupni alati za obuku uključuju CD-ove i DVD-ove, brošure i publikacije, korak po korak vodič za uspeh i profesionalno prilagođene sajtove, kompletirane sa videom i online korpom za kupovinu. Možete lako da delite Stemtech informacije sa kontaktima na drugim lokacijama... bilo da je to u susedstvu ili na drugom kraju sveta.

Svi delovi su na mestu

Mi imamo iskusan, odan menadžment tim i ekskluzivnu liniju proizvoda, koja je savršeno pozicionirana da iskoristi medijsku pomamu za matičnim ćelijama. Trendovi guraju Stemtech sve bliže eksplozivnom rastu, tako što smo postali poznati širom sveta kao kompanija ishrane matičnih ćelija. Mi već poslujemo u više od 10 različitih zemalja i širimo se još više svake godine. Stemtech može biti istinska globalna prilika za vas - prilika života. Pozivamo vas da nam se pridružite i počnete graditi vašu budućnost sa Stemtech-om danas!

Kako vidite svoju budućnost sa Stemtech-om?

Jedan od najvažnijih koraka koje treba preduzeti na vašem putu do uspeha, jeste da odredite vašu budućnost sa kompanijom. Kao član Stemtech tima, vi imate opciju od tri uzbudljiva načina koja vas mogu dovesti do uspešne budućnosti. Vi možete učestvovati kao: potrošači proizvoda, osvajači prihoda ili vođe u karijeri.

Stemtech-ov potrošač proizvoda

Kao potrošač proizvoda, vi ste izabrali da koristite Stemtech proizvode za ličnu upotrebu. Postoje dve dostupne opcije kupovine: 1) kupite proizvode po maloprodajnim cenama, ili 2) postanite biznis partner i kupite proizvode po veleprodajnim cenama.

Stemtech osvajači prihoda

Osvajači prihoda mogu najbolje biti opisani kao individualci sa užurbanim načinom života koji traže uzbudljiv način kako da osvoje dodatni prihod. Obično se sastoji od studenata, roditelja koji ostaju kod kuće, honorarnih radnika i motivisanih radnika sa punim radnim vremenom, osvajači prihoda uživaju sve povlastice održavanja normalnih života u kombinaciji sa mogućnošću da zarade neograničane prihode sa Stemtech-om!

Stemtech vođe karijere

Vođe karijere su ambiciozni preduzetnici koji predviđaju puno radno vreme, posao od kuće sa Stemtech-om. Vođeni mogućnošću da se profesionalno izdvajaju i budu priznati za dobro obavljen posao, vođe karijere imaju svoje ciljeve zasnovane na finansijskoj slobodi.
Registrujte se za informacije iz Stemtech-a